Layanan

Atusan pelanggan wareg

  • Efficient

    Efisien

    Kita kerja bareng para pelanggan kanggo nemtokake solusi materi sing paling apik kanggo nyedhiyakake segel lan tabung statis lan dinamis sing berkualitas sing dirancang kanggo ngatasi cuaca ekstrem, gangguan swara, geter sing ora dikarepake, lan masalah liyane.
  • Technical alents

    Alentsh teknis

    Kita kerja bareng para pelanggan kanggo nemtokake solusi materi sing paling apik kanggo nyedhiyakake segel lan tabung statis lan dinamis sing berkualitas sing dirancang kanggo ngatasi cuaca ekstrem, gangguan swara, geter sing ora dikarepake, lan masalah liyane.
  • Smart Environmental Protection

    Perlindungan Lingkungan sing Cerdas

    Kita kerja bareng para pelanggan kanggo nemtokake solusi materi sing paling apik kanggo nyedhiyakake segel lan tabung statis lan dinamis sing berkualitas sing dirancang kanggo ngatasi cuaca ekstrem, gangguan swara, geter sing ora dikarepake, lan masalah liyane.

Babagan Kita

Babagan perusahaan kita

  • hose  strip
  • moud rubber parts

Sugeng rawuh ing Sanda

Hangzhou Sanda Rubber & Plastik Hardware Co., Ltd. didegaké ing taun 1998-an. Dumunung ing Zhejiang, China. Kita nyedhiyakake riset, produksi lan penjualan EPDM, karet Neoprene (CR), NR, PVC, NBR, TPE, karet silikon lan & plastik, lan produk liyane, sing utamane fokus ing rong fungsi dhasar panyegelan lan kejut. lan kita bisa menehi solusi paling apik babagan panyerepan kejut lan sistem penyegelan kanggo saben pelanggan.

Produk Kita

Sampeyan bisa milih saka macem-macem produk

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

moud rubber parts